KALLIGRAFIE LESSEN

Kalligrafie is een methode om het schrift meer gevormd en mooier te maken, vooral door Arabische letters te gebruiken. Gedessineerde en prachtige geschriften gemaakt met kalligrafie begonnen vooral in de Ottomaanse periode en hebben het heden bereikt.

Kalligrafielessen worden gegeven in ons instituutscentrum onder begeleiding van Kalligraaf M. BATMAN. De lessen beginnen elke woensdag om 19.00 uur en worden face to face gegeven. De eerste fase van onze cursus, die wordt gegeven volgens de thuluth-methode, duurt ongeveer 3 maanden. Het maandbedrag is vastgesteld op 50 euro. Studenten die geen lijnmaterialen hebben, kunnen de benodigde materialen bij ons centrum verkrijgen door eenmalig 35 euro te betalen.

Voor aanmelding kunt u contact met ons opnemen via info@oranjeinstituut.nl of via onze contactpagina of WhatsApp (+31647693994).

MODULE LESSEN

Het Oranje Instituut biedt tevens afzonderlijke onderwijsmodules binnen het theologische vakgebied. Student die niet het volledige hbo-bachelor niveau programma wil volgen kan deelnemen aan afzonderlijke onderwijsmodules binnen dit programma. Hieraan zijn geen vooropleidingseisen verbonden. Bij voltooiing van elk module krijgt de student een certificaat.

U kunt contact opnemen via volgende e-mailadres: info@oranjeinstituut.nl

Aanbod onderwijsmodules

  • Devotionele voorschriften
  • Islamitische Filosofie
  • Thematische koranexegese
  • Islamitische familierecht
  • Vergelijkende godsdienstwetenschappen